fotograf

Dyregod søker frivillige

Er du god på å holde orden på ting og folk? Eller flink til å filme med mobilen og poste på Instagram? Da trenger vi deg under Dyregod-dagene.

Dyregod-dagene er Midt-Norges største årlige landbruksmesse og arrangeres i Batnfjorden 30- august – 1. september 2019. 400 frivillige legger inn vanvittige 4000 dugnadstimer for å skape et arrangement som er både morsomt, innholdsrikt og trygt.

Som frivillig får du donere penger til et valgfritt lag/organisasjon, bygge nettverk, få arbeidserfaring og ha det gøy! I tillegg kan konkret erfaring fra frivillig arbeid på CV-en fort være det lille ekstra som gjør at du får drømmejobben.

Nå trenger vi folk til følgende roller:

Områdeleder for dag- og nattevakter

I løpet av helgen er det mange bobiler, telt og lignende som står i området. Det er viktig å ivareta sikkerheten, derfor har vi patruljerende vakter både dag og natt. For å passe på at disse er på riktig sted til riktig tid trenger vi en områdeleder.  Områdelederens oppgaver er:

  • Planlegge og følge opp vaktlister og instruere dag-/nattevakter
  • Være tilgjengelig for dag- og nattevakter når de lurer på noe/trenger noe
  • Bidra til å løse opp i eventuelle misforståelser rundt parkering, sikkerhet etc.

SoMe-assistent

Før og under arrangementet KOKER det med aktivitet, og vi vil dele mest mulig med våre følgere på Facebook og Instagram. Kanskje burde vi også hatt en Snap-konto? Til å hjelpe oss med å planlegge og produsere innhold til sosiale medier ønsker vi oss en SoMe-assistent. SoMe-assistentens oppgaver er:

  • Komme med ideer til engasjerende ting vi kan poste på sosiale medier
  • Ta bilder/video med mobilen og laste opp til Facebook/Instagram/andre kanaler
  • Følge opp og hjelpe til å besvare spørsmål i kommentarfelt og innboks

Interessert i et av vervene? Ta kontakt snarest med daglig leder Jun Grindvold på e-post jun@susigjemnes.no eller tlf. 404 66 450. Du trenger ikke formell søknad/CV. Innsatsvilje og personlig egnethet er viktigere enn erfaring.

Lyst til å stille opp, men vil gjøre noe annet? Ta kontakt så finner vi en passende jobb til deg.

Arrangøren er SUS i Gjemnes AS, en organisasjon som ble etablert for å jobbe for landbruk- og bygdenæringene og gjøre det mest mulig attraktivt å bo i Gjemnes. Vi utsteder gjerne attester til dem som jobber frivillig hos oss.