butt med turbok

Verdenspremiere på Stikk UT!-maraton

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal kommer til Dyregod-dagane lørdag 31. august og er med på verdenspremiere på Stikk UT!-maraton.

Friluftsrådene ønsker å være med på den landsomfattende markeringa av Friluftslivets uke, som arrangeres hvert år. Friluftslivets uke er en årlig nasjonal markering og denne uka inviteres du og alle i hele Norge til å bli med ut i naturen. Målet er å inspirere enda flere til å komme seg ut, ha det gøy og skape gode opplevelser.

I Møre og Romsdal arrangeres Stikk UT!-maraton i Friluftslivets uke 31.august – 9.september.

Dette er Stikk UT!-maraton

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal forklarer:

Hvor mange turer klarer du/vi å gå i løpet av de ni dagene friluftslivets uke varer?

Dette er for alle som liker å gå på tur. Har du ikke registrert turene på Stikk UT! før ønsker vi å få deg med denne uka. Sette deg et personlig mål og gå så mye som mulig. Ofte trenger en litt motivasjon for å komme seg ut. På høsten kan det være ekstra tungt å komme seg ut om været er dårlig og kveldene blir mørkere.

Alle deltar så lenge en har registrert seg på stikk ut, men vi lager en egen telling for disse dagene og en egen toppliste. Om en ikke ønsker å stå på denne topplista kan en selvsagt melde seg av. Men turene vil bli registrert i den ordinære lista. Så dette er noe som foregår parallelt med den ordinære Stikk UT! tellinga.

Egen Stikk UT! -maraton diplom til alle som registrer sju turer eller mer. Ja, litt mye men om en går en tur hver dag så har en ni? Og noen vil kanskje sette seg mål om å ta to turer hver dag og da blir det 18 turer på ei uke.

En velger selv hvilke turer en vil gå og en må gjerne gå til samme turmål hver dag.

Vi har fått samlet inn mange flotte tur-premier og trekker mange vinnere hver dag. Trekkinga skjer på alle registrerte turer og blir gjort kl 09 hver dag i perioden 01.09. – 09.09 Turene må da være registret innen kl 24.00 for å være med i trekninga.

Følg med på www.stikkut.no

Kom og besøk oss på Dyregoddagene 31.august, vi har aktiviteter for barn og voksne og noen overraskelser på lur!