Fornøyde vinnere

Marit Veum og mannen var de heldige vinnerne av vår store konkurranse i forkant av Dyregod. Paret vant konsertbilletter fra SUS i Gjemnes, dagen derpå-kasse fra Bunnpris Batnfjord og husvask fra det økologiske rengjøringsbyrået Ekoloyal.

– Det er jo sånt man drømmer om, sier Marit. Og så skjedde det på ordentlig!

Bunnpris Batnfjord leverte tidenes «Dagen derpå-kasse»

Lørdagen under Dyregod fikk de overlevert en kasse med varer som skulle få dem gjennom dagen derpå. I kassen som var levert av Bunnpris Batnfjord var det raust fylt opp med blant annet pizza, godteri, egg og bacon, tannbørster og tannkrem. Totalt varer for rundt en tusenlapp, håndplukket av kjøpmann Frode Åndal i Batnfjordsøra.

– Det var virkelig bugnende – veldig veldig mye! Vi levde på den kassen store deler av uka, ler Marit.

Bugnende kasse med dagen derpå-varer fra Bunnpris Batnfjord falt i smak!

Trivelig opplevelse med konsertbilletter til Dyregod-festen

Det heldige paret fikk ordnet seg med barnevakt, og dro på konserten i storteltet hvor de fikk høre blant annet Byting. Med fire barn hjemme er det ikke så ofte de kommer seg ut, så det ble en sosial og kjærkommen kveld.

– Vi møtte masse kjentfolk og hadde det kjempekoselig på festen. Vi var forresten på Dyregod nesten hele helga, ikke minst med ungene. Det er jo en travel helg med mye som skjer.

Vinnerne fikk en fin konsertopplevelse i Dyregod-teltet med gratisbilletter fra SUS i Gjemnes. Foto: Pressefoto, Byting.

Storfornøyd med husvask fra øko-vaskebyrået Ekoloyal

Derfor passet det ekstra bra da Ekoloyal stilte opp på mandagen etter avtale, for å vaske. Ekoloyal er et nystartet firma med base i Kristiansund, som leverer økologisk renhold til bedrifter og private.

– Sandra, som er driveren, var en koselig dame med et behagelig vesen, forteller Marit. – Hun spurte hva vi ønsket, og så fikk vi det. Hun var hos oss i tre timer. Etterpå både kjente og så jeg at det var skikkelig rent her. Ekoloyal gjorde en grundig jobb med «det lille ekstra». Må virkelig skryte av dem, og kunne tenke meg å bruke dem igjen, sier Marit.

Les mer om Ekoloyal på ekoloyal.no

– Helt topp! stråler den glade vinneren.

Så alt i alt, hvordan vil du oppsummere Dyregod-helga?